Truger

Foto: Yngve Ask, Mountains of Norway
snowshoeing

Familie trugetur

Det spiller ingen rolle om du ikke har trugeerfaring – truger er noe som passer for alle, og er en flott måte å komme seg ut og nyte vinterlandskapet på. Skal du gå i gruppe kan de sprekeste gå foran og brøyte bane for de som kommer bak i rekken. Våre trugeturer gjennomføres av Geilo Aktiv, Vinternatt og Slaatta Skisenter. De tilpasser turene etter ønsket fart, stigning, distanse og lengde slik at alle får en fantastisk vinteropplevelse.  Familie trugeturen passer for alle med barn over 6 år, og går i skogområdet rundt Slaatta Skisenter. Turen avsluttes med aking på rumpeakebrett og en hyggelig stund ved Slaatta Lavvoen. Ved lavoen tar guidene dere med på pinnebrød-baking, og griller dem over åpen ild. En flott familieaktivitet! 

snowshoeing geilo geilo365

Truger for nybegynner eller som treningsøkt?

"Prøv truger" er perfekt for nybegynnere og familier som ønsker å prøve en lett kvelds-trugetur. Denne turen går ved Ustedalsfjorden, i en kombinasjon av skog og åpent variert terreng. En flott tur i vakre omgivelser!
Ønsker du en mer fysisk krevende tur, eller en annerledes treningsøkt kan du bli med på topptur! Her går det oppover i løssnø, mellom trærne. Du får god trim, frisk luft en annerledes naturopplevelse, og vi kan love at middagen smaker bedre etter en topptur! 

Lett trugetur med kveldsmat​

Lær om naturen sammen med friluftsveilederne, Jørgen og Hilde! Dere går i lett terreng nede ved Ustedalsfjorden. På turen igjennom skogen får dere lære om dyrespor og alt som beveger seg i området. I skogområdet sanker dere ved for å lage bål, grille pølser og få smake norsk tradisjonell bålmat, nyte varm drikke, marshmallows og ikke minst vil dere få høre ekte norsk fjellsang. Friluftsveilederne vil sørge for at dere får en komfortabel og lærerik tur!