slaata skisenter geilo

Ski eventyr

Å skape skiglede hos barn er viktig! Med gruppe skiskole lærer barnet å stå på ski gjennom lek og moro, samtidig som de får utfordret både balansen og koordinasjonen.Er barnet ditt mellom 5-14 år, og kan stå på ski, svinge/bremse i grønn/blå bakke, samtidig ta heisen alene - er de velkommen til å bli med på et "Ski Eventyr"! Her utforsker barna sammen med erfarne skiinstruktører de ulike bakkene i skianlegget, og  de får være med "bak kulissene" og se hvordan heisen fungerer og bli bedre kjent med dem som driver heisen. Etter lek og moro med ski på bena, er det kos i Slaatta Stugu med varm kakao og den berømte "Slaattabollen". 

Prøv på : Langrenn

Ønsker du å prøve langrennski å få en innføring i grunnleggende teknikk slik at du blir trygg nok til å dra på skitur på egenhånd ? Slaatta Skisenter arrangerer "prøve på" kurs i langrenn i skiløypene rundt Ustedalsfjorden. Her vil du få et innblikk i grunnleggende teknikk i klassisk stil, hvor ski, sko og staver er inkludert i leien. 

Slaatta Skisenter

Prøv på : Snowboard

Er du interessert i å lære å stå på snowboard, men ikke helt sikker på om det passer deg? Dra nytte av de erfarne og kunnskapsrike skiinstruktørene på Geilo Skiskole - Slaatta! På snowboard prøve på kurs får du introduksjon om hvordan du står på brettet, hvordan bremse, balansere og alt det grunnleggende for å utvikle videre ferdigheter på brettet. Skiintruktørene kan svare på alle spørsmål du måtte ha om tips til utstyr og teknikk!