Fra nybegynner til ekspert

Nybegynner? Geilo Skiskole arrangerer «prøve på kurs» i 1,5 time for deg som er ny på langrenn, og vil få en innføring i klassisk stil. Her får du et innblikk i grunnleggende teknikk, hvor alt nødvendig utstyr er inkludert. Geilo Skiskole tilbyr også et tre dagers gruppekurs for nybegynnere, som avsluttes med en vakker tur på fjellet i fantastiske omgivelser. Kurset går trinnvis etter gruppen utvikling. Det starter med grunnleggende trening (dag en), teknikk trening (dag to) og til slutt en 2,5-3 timer tur (dag tre). Øvet? Geilo Skiskole tilbyr da flere forskjellige langrennskurser og guidede turer.

Skitur utenfor skisporet

Sammen med Vinternatt kan du få oppleve stillheten, komme deg litt bort fra hverdagsstresset og kjenne den urørte snøen under skiene utenfor skiløypene! Friluftslivsekspertene i Vinternatt er ivrige etter å dele sin kunnskap og all gleden de får fra naturen og friluftslivet. Denne turen er for deg som har gått litt på ski før, da den går i lett kupert terreng i området rundt Geilo.  Er du klar for en nydelig skitur, og et lite friluftseventyr? 

Langrennskart geilo

Geilo, et skiparadis!

Det er fantastiske muligheter for langrenn på Geilo, klikk på bildet for å se langrennskart over området.
Langrennski egner seg aller best i sporet og oppkjørte løyper. Det finnes et stort utvalg av ski, så tenk på ditt behov og benytt erfaringen til ski-selgeren så du finner de riktige skiene til deg! Ønsker du en innføring i grunnleggende langrenns-teknikk kan du delta på "prøve på langrenn". Les mer om det her. 
Fjellski er normalt litt bredere enn vanlige langrennski og har stålkant for å sikre god stabilitet også utenfor skisporet. Fjellski har som oftest også litt innsving for å gi deg bedre kontroll i nedoverkjøringen, og du kan feste en felle under skien slik at du får grep til å gå hvor du vil!