Langrennskart geilo

Geilo, et skiparadis!

Det er fantastiske muligheter for langrenn på Geilo, klikk på bildet for å se langrennskart over området.
Langrennski egner seg aller best i sporet og oppkjørte løyper. Det finnes et stort utvalg av ski, så tenk på ditt behov og benytt erfaringen til skiselgeren så du finner de riktige skiene til deg! Ønsker du en innføring i grunnleggende langrennsteknikk kan du delta på "prøve på langrenn". Les mer om det her. 
Fjellski er normalt litt bredere enn vanlige langrennski og har stålkant for å sikre god stabilitet også utenfor skisporet. Fjellski har som oftest også litt innsving for å gi deg bedre kontroll i nedoverkjøringen, og du kan feste en felle under skien slik at du får grep til å gå hvor du vil! 

Haugastøl Turistsenter

Kvelds-fjellskitur

Fjellski gir deg muligheten til å oppleve urørt natur utenfor de tråkkede skiløypene. Kvelds-fjellskituren går enten i fjellområdene rundt Geilo eller på Hardangervidda som er Nord-Europas største høyfjellsplatå!  Med plassering over tregrensen, kan vidde-landskapet få deg til å føle at du er på en annen planet.  Dere vil få lære om Hardangervidda som et kjent treningssted for polekspedisjoner, få et innblikk i Hardangervidda som Norges største villreinområde, se tegn i naturen og utforske de isbelagte fjellvannene. Fjellski, staver, hodelamper og mat er inkludert i turen, og guiden Jeff som også er fotograf vil ta flotte bilder for å forevige turen slik at dere kan nyte stillheten og atmostfæren uten forstyrrelser! 

fjellski geilo hardangervidda

Skitur utenfor skisporet

Sammen med Vinternatt kan du få oppleve stillheten, komme deg litt bort fra hverdagsstresset og kjenne den urørte snøen under skiene utenfor skiløypene! Hilde og Jørgen er friluftslivseksperter som er ivrige etter å dele sin kunnskap og all gleden de får fra naturen og friluftslivet. Denne turen er for deg som har gått litt på ski før, da den går i lett kupert terreng i området rundt Geilo.  Er du klar for en nydelig skitur, og et lite friluftseventyr? 

Lukk meny