Zipline

SkiGeilo – Vegard Breie
Geilo sommerpark -skigeilo

Åpningstider - Sommer 2021

26. juni – 22. august kl. 10:00-17:00 (hver dag). 28.august – 26 september, kl. 10:00-17:00 (lørdag og søndag). 2.oktober – 17 oktober, kl. 10:00-17:00 (hver dag). Bestilling gjøres på Geilo.no, og vil være tilgjengelig fra og med mars 2021.

Prøv vår 1100m lange zipline!

I Geilo Zipline kan du sveve nedover fjellsiden, og kjenne det kiler i magen! Du er spent fast i en sele, som er festet til en kraftig og sikker vaier. I svevet får du en fantastisk utsikt mot Hallingskarvet Nasjonalpark og over Geilo. Kjenn følelsen av å fly nedover dalen! Aktiviteten passer for hele familien, og det er mulig å kjøre både singel, og tandem-hopp. Tandem gir to personer muligheten til å kjøre sammen (maks 130kg) og er spesielt populær hos barnefamilier.  Dette kan vi trygt si er et adrenalinrush for hele familien.

Geilo sommerpark -skigeilo

Geilo Sommerpark

Geilo Sommerpark har en rekke aktiviteter, spesielt tilpasset barnefamilier. Sommerparken ligger plassert i Vestlia, vis-à-vis Vestlia Resort. Ønsker du å bli utfordret i høyden kan du prøve deg på Geilo Høydepark, og hoppe på trampoline. Les mer om Geilo Høydepark her. I sommerparken ligger også Geilo Bikepark, hvor du kan leie terrengsykkel og sykle ned fjellet, og et stort lek-og aktivitetsområde som er åpent for alle!