pris fra kr 580,-

rallarvegen sykling

Rallarvegen​

Rallarvegen er flere ganger kåret til Norges flotteste sykkelrute, en reise i både kulturhistorie og mektig natur. Veien starter på Haugastøl, og følger Bergensbanen til Finse, Hallingskeid og Myrdal før den fortsetter langs Flåmsbanen til Flåm. På veien får du oppleve høyfjellsområde fra 1000 m.o.h, opp til 1340 m.o.h og ned til havnivå på 2 m.o.h – totalt 81 km lang. Rallarvegen kan sykles fra begynnelsen av juli til slutten av september. Lei sykkel og bli med på en uforglemmelig sykkelopplevelse - enten med eller uten guide!

sykling nina

El-sykkel og terrengsykkel

Oppdag nye steder med el-sykkel! Med el-sykkel kan du få litt ekstra drahjelp i tunge oppoverbakker og den gir deg friheten til å øke distansen på turen. Du bestemmer selv hvor mye energi du gir i tråkket, og motoren vil assistere deg når du er sliten eller om du ønsker å bare ta inn den vakre naturen rundt deg. GEILO365 tilbyr rene guidede el-sykkel turer, og el-sykkel i kombinasjon med vandring. terrengsykkel kan du sykle ute i skog og mark på en effektiv og leken måte. Bli med på vår introduksjon til terrengsykling hvor du får lære grunnleggende teknikk, og prøve deg på ulike morsomme løyper. Ønsker du å kombinere sykkel og trening, er du velkommen til å bli med på "Terrengsykkeløkten". En annerledes treningsøkt med fokus på ferdighet- og kondisjonstrening!

Skurfen - Paul

Geilo fra sykkelsete

GEILO365 byr på alt fra rolige sykkelturer, heftig terrengsykling, el-sykkel med guide og ikke minst Norges vakreste sykkeltur ­- Rallarvegen. På Geilo finnes mange fine muligheter til sykkelturer i nærområdet, som kan kombineres med stølsbesøk, kulturinnslag og lokalhistorie. Godt tilrettelagte grusstier uten biltrafikk gir gode og trygge forhold for familier som skal på sykkeltur. Det finnes utallige fine turer med varierende lengde og vanskelighetsgrad, slik at alle vil finne en sykkeltur som er tilpasset sine fysiske forutsetninger. Ta kontakt med oss, så vil våre guider tilpasse en tur perfekt for dine ønsker og behov!

pris fra kr 580,-

Lukk meny