Rafting

Booking Mini rafting Booking Super rafting

Serious Fun tilbyr rafting på Nord Europa beste raftingelv – Numedalslågen
Bli med på en uforglemmelig raftetur på Numedalslågen, en av Europas beste rafteelver!

Med fokus på sikkerhet og kvalitet, vil de erfarne rafteguidene tilrettelegge for deg slik at du får den rafteturen du ønsker deg.
Alle gjester får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening før vi kaster oss ut i de spennende strykene med et stort smil og adrenalin i kroppen.

Numedalslågen er 352 km lang, den kommer fra Nordmannslågen på Hardangervidda og vi kan med stolthet si at vannet vi rafter på er resirkulert snø fra Nasjonalparken. Elvene renner forbi Dagali og munner til slutt ut i Larvik. Numedalslågen i Dagali er velkjent i rafting og kajakk miljøet.
På en unik vannstand i juli blir elva kalt «lille Zambesi» som henviser til en av verdens mest kjente rafteelver i Victoria Falls, Zimbabwe.
Guidene som jobber på Zambesi er også av verdens beste, og derfor henter vi flere guider derfra som jobber hos oss hver sommer.

Vi tilpasser rafting turen etter ønsket nivå, fra rolige gøyale miniturer til spennende super turer som passer for de fleste og skikkelig ekstrem rafting for adrenalin glade.

Super rafting er vår mest selgende rafting opplevelse som passer for alle over 12 år. Her opplever man spennende stryk og har mye moro sammen, enten man er en vennegjeng på tur, utdrikningslag eller familie.
Kr. 750,- pr. person. Inkludert alt nødvendig utstyr: våtdrakt, våtsko, redningsvest og hjelm.

Mini rafting passer for alle over 8 år. Dette er en veldig rolig, koselig og gøyal raftetur på rolig vann med fokus på lek.
Som oftest gjennomføres minirafting sammen med superturen slik at hele familien kan være samlet, men mini rafterne kjører rundt de største strykene sammen med vår bussjåfør.
Kr. 450,- pr. person. Inkludert alt nødvendig utstyr: våtdrakt, våtsko, redningsvest og sko. Erfaren guide i hver flåte!

Kombi rafting– Vi ønsker at alle skal få den beste opplevelsen på våre rafting turer, derfor kan vi kombinere alle turene våre for både familier og grupper
Eksklusiv rafting – En eksklusiv rafting er for dere som ønsker rafting helt for dere selv, uten andre gjester. Kanskje du ønsker å rafte en anna tur en de faste tidene eller har ønsker om en spesifikk rafting guid.
Ta kontakt hvis du har noen spørsmål el. ønsker å booke en eksklusiv rafting.

Kjekt å vite:
Raftingsenteret Serious Fun ligger ca. 30 minutter fra Geilo.

Varighet: Ca 3t, 30min. Varighet kan variere, avhengig av vannmengde i elven
Aldersgrense: 8 år med foreldre/foresattes godkjennelse
Utstyr: Våtdrakt, hjelmer, flytevester og våtsko blir utlevert til deltakere
Ta med: Badetøy, ullundertøy og håndkle

Gjennomgang av sikkerhet og opplæring gjøres før start
Sikkerhets-DVD for hørselshemmede. Vi kan også tilrettelegge turen for de med spesielle behov.

Velkommen til en morsom og spennende dag i Numedalslågen!

Serius Fun
Aasbergmogen 3588, Dagali

www.seriusfun.no
post@seriusfun.no
+47 40 00 57 86