Sykling

Geilo byr på alt fra rolige sykkelturer for familier, heftig downhillsykling for en hver og Norges vakreste sykkeltur, Rallarvegen.


Stisykling
På Geilo finnes mange fine muligheter til sykkelturer i området. Godt tilrettelagte grusstier uten biltrafikk gir gode og trygge forhold for familier som skal på sykkeltur. De finnes flere fine turer med varierende lengde og vanskelighetsgrad, slik at alle vil finne en sykkeltur som er tilpasset deres fysiske forutsetninger.Se kart for løyper her!

Ustedalsfjorden rundt, egner seg ypperlig for sykling med barn. Her finner du fiskeplasser, rasteplasser og badestrand i et idyllisk område. Det er omtrent 10 kilometer rundt Ustedalsfjorden og man passerer blant annet Tuftebrua og Fekjo kulturminnepark. Dette er en sykkeltur som absolutt anbefales for familien. «Trailguide for Hallingdal»


Rallarvegen
Booking Finse til Haugastøl
Rallarvegen er kåret til Norges flotteste sykkelrute, 80 km lang og går fra Haugastøl til Finse, Hallingskeid, Myrdal og Flåm.
Det går sykkeltog daglig i sommersesongen om du vil ta med din egen sykkel, eller du kan leie sykkel på Haugastøl, Finse eller Geilo.

Haugastøl Turistsenter AS
3595 Haugastøl
Tlf: 32 08 75 64
E-mail: mail@haugastol.no


Downhillparken i Geilo Sommerpark byr på en spennende sykkelopplevelser for nybegynnere og erfarne syklister, noe for en hver- uansett alder.
I Geilo sommerparken kan du boltre deg i bike parken og få god hjelp og sykkelservice i Geilos største sykkelutleie. Bike parken har også et morsomt barneområde med egen heis.
I sommerparken kan du også gynge, balanser, svinge, henge og slenge i høydeparken. I tillegg kan små og store leke på aktivitetsområdet med spill, trampoline og enkle og morsomme aktiviteter,  rett ved sommerkafeen.

Prøv også Nord Europas lengste zipline! Geilo Zipline tar deg med på en fartsfylt reise på 1100 meter fra toppen av Vestliaexpressen ned mot dalen!
Geilo Sommerpark åpner 24.Juni – Les mer her!