pris fra kr 550,-

rafting

Rafting på Numedalslågen

Serious Fun tilbyr rafting på Nord Europas beste raftingelv - Numedalslågen. Numedalslågen er 352 km lang og har utspring fra Hardangervidda. Med fokus på sikkerhet og kvalitet vil de erfarne rafteguidene tilrettelegge for deg slik at du får den rafteturen du ønsker. Alle gjester får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening før vi kaster oss ut i de spennende strykene med et stort smil og adrenalin i kroppen. På en unik vannstand i juli blir elva kalt «lille Zambesi» som henviser til en av verdens mest kjente rafteelver i Victoria Falls, Zimbabwe. Guidene som jobber på Zambesi er også av verdens beste, og derfor henter Serious Fun flere guider derfra som jobber hos dem hver sommer.

rafting

Vikingrafting

Numedalslågen er en teknisk fjellelv som byr på mange spennende utfordringer. Noen av strykene i elva er gradert opp til 5, på en skala fra 1-6. På vikingrafting blir du tatt med på tøffere linjer enn på den ordinære rafteturen. Det er derfor også større mulighet for "vikingbad" - at man ramler ut av flåten eller rafteflåten går rundt!  Selve turene endrer seg basert på vannstand. Noen perioder surfer vi på bølgene fra fantastiske Ismalfoss, andre ganger hopper vi fra en klippe og ned i elven- et skikkelig adrenalinkick! 

familierafting

Familierafting

Ta med barna på en eventyrlig opplevelse på Numedalslågen med gøyale stryk og bølgesurfing og historiefortelling. Langs Numedalslågen er det vakker, urørt natur og elven består av friskt og krystallrent vann fra Hardangervidda Nasjonalpark. På de rolige partiene av rafteturen kan man nyte naturen rundt seg og ta en liten dukkert og flyte langs rafteflåten. Familierafting er en perfekt familieaktivitet, som passer for alle! 

Pris fra kr 550,-

Lukk meny