Bestill i dag fra kr 550,-

Rafing i bølgene

Rafting på Numedalslågen

Rafting på Numedalslågen gir deg spenstige stryk og små fossefall som garantert vil gi deg smil om munnen, og en våt lugg. Numedalslågen viser også frem vakker, urørt natur og består av friskt og krystallrent vann fra Hardangervidda Nasjonalpark. På noen av de rolige partiene på rafteturen, kan man også nyte naturen rundt seg og ta seg en liten dukkert og flyte langs med rafteflåten. Rafting på Numedalslågen har en aldersgrense på 12 år.  Numedalslågen er 352 km lang og har utspring fra Hardangervidda. Med fokus på sikkerhet og kvalitet vil de erfarne rafteguidene tilrettelegge for deg slik at du får den rafteturen du ønsker. Alle gjester får personlig oppfølging med riktig informasjon, opplæring og trening før vi kaster oss ut i de spennende strykene med et stort smil og adrenalin i kroppen.

rafting

Vikingrafting

Vikingrafting er for alle fra 15 år og oppover - og her kan vi love deg adrenalin. Numedalslågen er en teknisk fjellelv som byr på mange spennende utfordringer. Noen av strykene i elva er gradert opp til 5, på en skala fra 1-6. På vikingrafting blir du tatt med på tøffere linjer enn på den ordinære rafteturen. Det er derfor også større mulighet for "vikingbad" - at man ramler ut av flåten eller rafteflåten går rundt!  Selve turene endrer seg basert på vannstand. Noen perioder surfer vi på bølgene fra fantastiske Ismalfoss, andre ganger hopper vi fra en klippe og ned i elven- et skikkelig adrenalinkick! 

5032-2000x2000

Familierafting

Familierafting er for familier med barn i alderen 8-12 år. Her står familieopplevelsen i fokus, hvor barn og voksne skal føle seg trygge men samtidig få oppleve spenning og glede av rafting. Her kan du ta med barna på en eventyrlig opplevelse på Numedalslågen med gøyale stryk og bølgesurfing og historiefortelling. På de rolige partiene av rafteturen kan man nyte naturen rundt seg og ta en liten dukkert og flyte langs rafteflåten. Tilbake på raftebasen, vises bilder og filmklipp fra turen og det serveres varm drikke. Badestamper kan også stå klare ved bestilling. Anbefales! En perfekt, og litt annerledes familieaktivitet!

Bestill i dag fra kr 550,-

Lukk meny