5032-2000x2000

Rafting for de minste 8-12 år

For de minste: Også de små skal få muligheten til å oppleve lek og moro i vannet. Her kan du velge mellom «Familierafting» og «Familie rafting med lunsj». Familierafting er for familier med barn i alderen 8-12 år. Her står familieopplevelsen i fokus. Vi rafter i trygg og rolig elv, med gøyale bølger og små stryk som gjør turen spennende for både store og små. En perfekt, og litt annerledes familieaktiviteten.

Vakker dag på rafting

Rafting på Numedalslågen

GEILO365 har to ulike raftingselskaper, Serious Fun og Dagali Fjellpark, som begge tilbyr rafting i Numedalslågen med start fra Dagali. Rafting på Numedalslågen gir deg spenstige stryk og små fossefall som garantert vil gi deg smil om munnen, og en våt lugg. Numedalslågen viser også frem vakker, urørt natur og består av friskt og krystallrent vann fra Hardangervidda Nasjonalpark. «Rafting på Numedalslågen» og «Classic Rafting med lunsj» har aldersgrense 12år, og er våre mest populære rafting turer som passer alle. Denne turen er preget av action og spennende stryk! Vi lover at du ikke går tørrskodd ut av elva.

5146-2000x2000

Adrenalinkick?

Er du på jakt etter et realt adrenalinkick? «Vikingrafting» og «Full on rafting med lunsj» er for deg som ønsker det lille ekstra, med aldersgrense 15+. Her blir du tatt med på 2-3 ekstra stryk, som gjør turen mer ekstrem, og kanskje er du heldig å få et ekte vikingbad på veien. Selve turen kan endrer seg noe basert på vannstand. Noen perioder surfer vi på bølgene fra fantastiske Ismalfoss, andre ganger hopper vi fra en klippe og ned i elven!

kveldsrafting

Kveldsrafting med badestamp

Del kvelden med nye og gamle venner og gjør kveldshyggen komplett i en varm badestamp etter rafteturen. På kveldsrafting tar man turen til Serious Fun sin villmarkscamp etter raftingen hvor man kan nye kveldssolen ved bålet og i badestampen.