Kajakk på Finsevann

Kajakk i "arktisk farvann"​

Å padle på Finse må være noe av det nærmeste en kommer å padle i "arktisk farvann" med magisk utsikt over fjell og breer. Kajak på Finsevann foregår i stødige dobbeltkajakker, med fokus på sikkerhet og læring. Guidene på turen vil fortelle dere om den spennende historien til området fra steinalderens fangstkultur, setring og villreinens betydning til bygging av Bergensbanen. Dere vil også få vite mer om Finse som et test og trenings område for polare ekspedisjoner fra fortiden og nåtid. 

kano

Kanoutleie

Geilo er et fantastisk utgangspunkt for deg som ønsker opplevelser med kajakk og kano. Vi har totalt 5 kanoer for utleie. 4 av kanoene ligger ved Veslefjorden, og kanoen "Freya" ligger plassert ved Geilo Beach - hvor du kan ta en padletur på Ustedalsfjorden. Båtene har plass til 3 personer, alternativt 2 voksne og 2 små barn. En flott familieaktivitet - kanskje kan dere også se spor etter noen av beverne som bor langs vannkanten i fjorden?

Kajakk

Kajakk kurs

Lær det grunnleggende ved kajakk. Det arrangeres kajakk kurs på Geilo hver dag, hvor du får lære det grunnleggende ved kajakkpadling sammen med erfarne havkajakk intruktører. Her brukes det kajakker som er enkle å paddle, hvor man ikke trenger noen tidligere erfaring. Etter gjennomgang av det grunnleggende legger dere ut på en padletur rundt Ustedalsfjorden.