Husky og kennel-besøk

Bestill i dag fra kr 790,-

husky geilo

Husky kennel-besøk

Det er ikke bare på vinterstid vi tilbyr opplevelser med våre hårete venner. I sommer åpner hundekjører Petter og hans familie opp sin hundegård for dere som ønsker litt innsikt i et ekte "hundeliv". Her får du møte 24 ivrige huskyer, og et ukjent antall valper som tar deg logrende imot på kennelen. 
På Husky kennel-besøk får du hilse og kose med alle hundene, og være med å gi dem frokost. En perfekt familieaktivitet!

small - husky

Husky drømmedag

En husky drømmedag for deg som elsker hund! Dere får bli med inn i kennelen og velge ut en egen hund å ta med ut på tur. På turen går dere i vakre omgivelser og lærer mer om hvordan det er å bo på hundegård!  Her får du et innblikk i en hundeeiers liv. Dere stopper og får servert en god lunsj under turen med en fortryllende utsikt! Passer perfekt for alle dyreelskere! 

#REALDOGSLEDDING

Det er viktig for Geilo Husky  å vise bort ekte hundekjøring, og et ekte hundeliv! Alle deres hundekjørere driver med langdistanse hundekjøring ved siden av jobben for Geilo Husky. På denne måten sikrer de at hundene alltid kommer først, og får det beste stellet og den beste maten! Du som gjest får oppleve å møte ekte lidenskap og enorm kunnskap om hundekjøring. Alle våre topptrente Alaska huskier og hundekjørere med flere års erfaring gleder seg til å gi den en ekte hunde-opplevelse! 

Lukk meny