Paul Lockhart

Faste rideturer

Opplev naturen fra hesteryggen! Geilo Hestesenter tilbyr timesturer på 1-3 timer gjennom hele sommeren på islandshest og døl. Disse rideturene går i variert terreng rundt Geilo, på steder som Bruslettstølen, gamle skurdalsvegen og Slåttahølen. Sammen med erfarne ryttere som kjenner hesteflokken får dere god veiledning innen det grunnleggende for en trygg og koselig tur. Turene starter på Geilo Hestesenter, og er du heldig får du kanskje også hilse på hunden Knerten og katten Rufus som hører til på gården! 

Halv-, og heldagsrideturer

Geilo har en vakker natur kombinert med en imponerende utsikt - og fra hesteryggen får du oppleve høyfjellet på en ny måte! Halv-, og heldags-rideturene blir arrangert til faste tider på høsten når fjellet er kledd med sine vakre høstfarger, men er også mulig å bestille på forespørsel utenom perioden. Turene går i fjellterreng med et vakkert skue over det praktfulle Hallingskarvet! 

Prærievogn og kanefart

- På sommeren kan du leie Geilo Hestesenter sin fantastisk prærievogn med plass til 16 personer. Denne passer perfekt til sightseeing, selskap eller som transport - en annerledes måte å frakte gjestene på! Ta kontakt med oss for booking av prærievognen! - På vinterstid er det kanefart som gjelder. Ta med venner og familie i vinterfjellets svar på limousin, og la vinterstemningen sige inn ved lyden av bjeller og lukten av dampende hester! Dette er for deg som vil ha en behagelig luftetur, pakket inn i varme dyner og reinsdyrskinn, samtidig som du får oppleve Geilo fra et annet perspektiv.

Lukk meny