Fjellturer

Guider fiske

Guidede fjellturer

Bli med en av våre lokalkjente guider på tur i områdene rundt Geilo, Hardangervidda og Vøringsfossen. Våre guider er alle ivrige etter å dele sin kunnskap om naturen, lokalhistorien og friluftslivet. Å delta på en guidet fjelltur er både trygt, lærerikt og gir deg det lille ekstra. Guiden tilpasser turen etter ønske, enten du vil ha en rolig vandretur med tid til å nyte naturen, eller en topptur med litt puls. Vi arrangerer blant annet faste turer til Urundberget, rundt Ustedalsfjorden, Halnekollen, Prestholt og Rallarvegen. 

Max Rallarvegen

Vandring og el-sykkel

Hva med en herlig vandring og elsykkeltur i fjellheimen? Å kombinere vandreturen med el-sykkel gjør det mer komfortabelt å komme seg opp på høyfjellet. Elsykkelen er assistert med en elektrisk motor som hjelper til å tråkke. Til tross for høydemeterne vil elsykkelen gjøre det mulig for alle å delta - samtidig som du får oppdage store deler av Geilo på kort tid. Vandring og elsykkelturen arrangeres i fjellområdet rundt Geilo, og starter utenfor Turistinformasjonen i Geilo sentrum. 

Halne Fjellstugu

I historiske fotspor

Halne Fjellstugu ønsker å videreformidle lokalhistorien fra området og kulturminnene som strekker seg helt tilbake til steinalderen. En av Halnes  populære vandretur er turen opp Måbøgaldene. Her får dere besøke Måbødalen Kulturlanskapsmuseum, og gå den gamle ferdselsveien opp på Måbøberget. Vi kan også anbefale å oppleve kanskje den mest kjente fossen i landet - Vøringsfossen. Ta bilde på hengebrua med fossens brus i bakgrunnen og nyt en god lunsj med et hint av vidda. Disse turene går med en engasjert guide som gleder seg til å videreformidle historien! 

Lukk meny