Foto: Terje Bjørnsen

overnatting i fjellandsbyen

6070-2000x2000

Overnatting i lavvo

Lyst på en anderledes opplevelse i sommer? Ta med venner eller famile på overnatting i en av våre tre Lavvoer lokalisert i Dagali Fjellpark. Hos Dagali Fjellpark finner du varierte friluftsaktiviteter, turer og kurs året rundt Enten du kommer som en del av en gruppe, en familie, et par, eller bare deg, så vil du nyte de fantastiske friluftsmulighetene Dagali har å by på. Med overnatting på stedet blir det også tid for avslapping og hygge etter en spennende dag.

Mailiza og Sigbjørn_Tuva Turisthytte

Tuva turisthytte

Den familiedrevne turisthytta, Tuva har eksistert og tatt imot overnattingsgjester og kafégjester i over 100 år. Den er nå overtatt av 4.generasjons vertskap, Mailiza og Sigbjørn. Med sin plassering nordøst på Hardangervidda, 1200 meter over havet er turen opp til Tuva i seg selv et eventyr. Spenn på deg langrenns-skiene og opplev gnistrende hvite vidder om vinteren. For løypeforslag, klikk her. Om sommeren kan du komme deg til Tuva via buss, bil, sykkel eller på bena via flotte turløyper. Overnatting på Tuva er snart tilgjengelig hos GEILO365.

vaffel

De fortryllende tuvavafflene

Oppskriften til de berømte vaflene ble oppfunnet av Laila - som er mormor til Mailiza. Den hemmelige oppskriften ligger trygt i et brannsikkert hvelv, og det er kun 2 personer som kan oppskriften. Vanligvis spises vaffel med syltetøy og rømme, men de spesielle Tuva-vaflene spises uten. I påsken 2013 var det hele 30 meter lang vaffel-kø - noe som i seg selv er bevis på hvor fantastiske vaflene faktisk er. Velkommen til Tuva!

Overnatting i fjellandsbyen