Velkommen til fjells!

Her finner du alle aktivitetene Geilo har å tilby – hele året!

Bestill dine aktiviteter i dag

Asle Kirkevoll, hestekar, Geilo.

Vinter topp 10

Vi har plukket ut noen av våre mest populære vinter aktiviteter. Her deler vi våre topp ti opplevelser du bør få med deg når du er på Geilo.

Slaatta Skisenter

Familie

Her finner du aktiviteter for hele familien! Se alle våre familievennlige opplevelser som er gøy for både liten og stor.

kitekurs.no

Opplev Geilo

Med fjellandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter. Er du klar for en unik opplevelse i vinterlandskapet?

Trugetur på Hardangervidda

Lengre eventyr

Dra på opplevelsestur, fra halv dag-, til tur over flere dager sammen med våre erfarne guider som ønsker å dele sin erfaring og kunnskap med deg!

Test_skarverennet

"Skarverennsuka"

I samarbeid med Skarverennet har vi satt sammen et utvalg av aktiviteter du kan oppleve uken Skarverennet arrangeres.

kKgXoohg

Sommer 2019

Allerede nå kan du booke aktiviteter for sommeren 2019. Opplev nasjonalparkrike i sommerdrakt - vi lover naturopplevelser på høyt nivå.

Sommeraktiviteter

Med Nasjonalparkslandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både på høst, vinter, vår og sommer! Geilo ligger plassert midt på Bergensbanen, en av verdens vakreste togturer. Plasseringen midt i mellom Oslo og Bergen gjør Geilo lett tilgjengelig for alle som ønsker en sommerhøyfjells-opplevelse, enten som dagstur eller lengre opphold. Geilo som sommerdestinasjon kan skilte med aktiviteter for alle, enten du er på tur med familien, samboeren, venner eller foreldre. Hva med en ridetur i fjellet, rafting på Numedalslågen eller et luftig svev i zipline? Les mer om våre sommeraktiviteter her.

Vinteraktiviteter

Opplev vinteren på magiske Geilo!  Geilo er en populær vinterdestinasjon, med et mangfold av opplevelser og aktiviteter, et fantastiske skiannlegg og flotte turmuligheter i vinterlandskapet! For GEILO365 er det viktig å kunne tilby kvalitetsopplevelser igjennom hele året, og vi har et stort utvalgt av daglige vinteraktiviteter. Hvorfor ikke opplev Geilo med dampende hester i skumringen med kanefart, lære deg langrennsteknikk og skiglede, eller prøve fiskelykken med isfiske på Ustedalsfjorden? Vi gleder oss til å ta deg med ut på et eventyr i snødekt landskap og magisk vinterstemning. Du kan lese mer om våre vinteraktiviteter her.

Instagram

Bestill dine aktiviteter i dag

Lukk meny