Best på opplevelser!

Bestill ditt eventyr hos oss

Snøscooter_GEILO365_Geiloaktivitetssenter_nate-johnston

Vinter på fjellet!

Tilbring vinteren med de du er glad i - og skap gode minner sammen. Vi har et stort mangfold av aktiviteter for store og små. Her kan du velge det som står i stil med dine og familiens ønsker. Skiaktiviteter, hundekjøring, snøskoter, isfiske, trugeturer og fatbike er noen av alle de aktiviteter du kan bestille her hos GEILO365.

sRwupwU7

Opplevelser i gave

Gi bort en opplevelse til noen du er glad i. Gavekortet kan kjøpes på nett, med valgfritt beløp og kan benyttes til alle aktiviteter på GEILO365

Friluftsliv

Gruppeaktiviteter

GEILO365 skreddersyr aktivitetsopplegg for grupper av alle størrelser, sommer som vinter. Ta direkte kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Sommeraktiviteter

Med Nasjonalparkslandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både på høst, vinter, vår og sommer! Geilo ligger plassert midt på Bergensbanen, en av verdens vakreste togturer. Plasseringen midt i mellom Oslo og Bergen gjør Geilo lett tilgjengelig for alle som ønsker en sommerhøyfjells-opplevelse, enten som dagstur eller lengre opphold. Geilo som sommerdestinasjon kan skilte med aktiviteter for alle, enten du er på tur med familien, samboeren, venner eller foreldre. Hva med en ridetur i fjellet, rafting på Numedalslågen eller et luftig svev i zipline? Les mer om våre sommeraktiviteter her.

Vinteraktiviteter

Opplev vinteren på magiske Geilo!  Geilo er en populær vinterdestinasjon, med et mangfold av opplevelser og aktiviteter, et fantastiske skiannlegg og flotte turmuligheter i vinterlandskapet! For GEILO365 er det viktig å kunne tilby kvalitetsopplevelser igjennom hele året, og vi har et stort utvalgt av daglige vinteraktiviteter. Hvorfor ikke opplev Geilo med dampende hester i skumringen med kanefart, lære deg langrennsteknikk og skiglede, eller prøve fiskelykken med isfiske på Ustedalsfjorden? Vi gleder oss til å ta deg med ut på et eventyr i snødekt landskap og magisk vinterstemning. Du kan lese mer om våre vinteraktiviteter her.

Bestill dine aktiviteter