Best på opplevelser!

Bestill sommerens eventyr idag

Geilo-Sommerpark-GH-02829- Foto_Paul_Lockhart

Sommer på høyfjellet!

Tilbring sommeren med de du er glad i - og skap gode minner sammen. Vi har et stort mangfold av sommeraktiviteter for store og små. Her kan du velge det som står i stil med dine og familiens ønsker. Rafting eventyr, sykling, zipline, høydepark, kano og SUP utleie eller opplevelser som brevandring, fiske, hesteridning er bare noen av alle de aktiviteter du kan bestille her hos GEILO365.

Breføring på Hardangerjøkulen

Brevandring

I sommer kan du bli med å utforske blåisen, Hardangerjøkulen. En spennende opplevelse du aldri vil glemme.

Kajakk på Finsevann

Kajakk og kano

Padle i "arktisk farvann" - å padle på Finse må være noe av det nærmeste en kommer å padle i "arktisk farvann" med magisk utsikt over fjell og breer.

Juving

Juving

Her bruker vi naturen som lekeplass. Boltre deg i spennende juv, utforske det spennende Ølmosjuvet, rappellere og bade langs styrk og bergvegger.

Zipline

Opplevelser i gave

Gi bort en opplevelse til noen du er glad i. Gavekortet kan kjøpes på nett, med valgfritt beløp og kan benyttes til alle aktiviteter på GEILO365

rafting

Gruppeaktiviteter

GEILO365 skreddersyr aktivitetsopplegg for grupper av alle størrelser, sommer som vinter. Ta direkte kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Sommeraktiviteter

Med Nasjonalparkslandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både på høst, vinter, vår og sommer! Geilo ligger plassert midt på Bergensbanen, en av verdens vakreste togturer. Plasseringen midt i mellom Oslo og Bergen gjør Geilo lett tilgjengelig for alle som ønsker en sommerhøyfjells-opplevelse, enten som dagstur eller lengre opphold. Geilo som sommerdestinasjon kan skilte med aktiviteter for alle, enten du er på tur med familien, samboeren, venner eller foreldre. Hva med en ridetur i fjellet, rafting på Numedalslågen eller et luftig svev i zipline? Les mer om våre sommeraktiviteter her.

Vinteraktiviteter

Opplev vinteren på magiske Geilo!  Geilo er en populær vinterdestinasjon, med et mangfold av opplevelser og aktiviteter, et fantastiske skiannlegg og flotte turmuligheter i vinterlandskapet! For GEILO365 er det viktig å kunne tilby kvalitetsopplevelser igjennom hele året, og vi har et stort utvalgt av daglige vinteraktiviteter. Hvorfor ikke opplev Geilo med dampende hester i skumringen med kanefart, lære deg langrennsteknikk og skiglede, eller prøve fiskelykken med isfiske på Ustedalsfjorden? Vi gleder oss til å ta deg med ut på et eventyr i snødekt landskap og magisk vinterstemning. Du kan lese mer om våre vinteraktiviteter her.

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Bestill dine aktiviteter i dag