Velkommen til fjells!

Bestill dine aktiviteter idag

LOCKHART_0778

Mai

Våren er den vakreste på fjellet. Våropplevelse med hundekjøring på Hardangervidda, eller prøv deg på rafting i Numedalslågen!

Fiske

Juni

Denne måneden tilbyr vi sommeraktiviteter som ridning, rafting, juving, kanoutleie og fisketur. Klikk deg inn for å se vårt komplette aktivitetstilbud.

SkiGeilo

Juli

Høydepark, zipline, Rallarvegen og breføring - her finnes det aktiviteter tilpasset alle. Hvorfor ikke prøve Halnekongen - med båt inn i nasjonalparken?

Sommeraktiviteter

Med Nasjonalparkslandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både på høst, vinter, vår og sommer! Geilo ligger plassert midt på Bergensbanen, en av verdens vakreste togturer. Plasseringen midt i mellom Oslo og Bergen gjør Geilo lett tilgjengelig for alle som ønsker en sommerhøyfjells-opplevelse, enten som dagstur eller lengre opphold. Geilo som sommerdestinasjon kan skilte med aktiviteter for alle, enten du er på tur med familien, samboeren, venner eller foreldre. Hva med en ridetur i fjellet, rafting på Numedalslågen eller et luftig svev i zipline? Les mer om våre sommeraktiviteter her.

Vinteraktiviteter

Opplev vinteren på magiske Geilo!  Geilo er en populær vinterdestinasjon, med et mangfold av opplevelser og aktiviteter, et fantastiske skiannlegg og flotte turmuligheter i vinterlandskapet! For GEILO365 er det viktig å kunne tilby kvalitetsopplevelser igjennom hele året, og vi har et stort utvalgt av daglige vinteraktiviteter. Hvorfor ikke opplev Geilo med dampende hester i skumringen med kanefart, lære deg langrennsteknikk og skiglede, eller prøve fiskelykken med isfiske på Ustedalsfjorden? Vi gleder oss til å ta deg med ut på et eventyr i snødekt landskap og magisk vinterstemning. Du kan lese mer om våre vinteraktiviteter her.

Instagram

Bestill dine aktiviteter i dag

Lukk meny