Best på opplevelser!

Vandring

Viktig informasjon !

Vi jobber for tiden med å bytte bookingsystem. Alle våre aktiviteter skal flyttes over til geilo.no, her vil du kunne bestille alt Geilo har å by på i samme handlekurv. Finner du ikke aktiviteten du ønsker å bestille på GEILO365, vennligst besøk www.geilo.no eller ta kontakt på [email protected] så vil vi hjelpe deg.

Geilo Hestesenter

Sommeraktiviteter

Bestill en opplevelse du kan glede deg til i sommer. Vi har ett bredt tilbud av sommeraktiviteter som rafting, juving, rideturer, sykkel og fiske. Dersom du ikke finner ønsket aktivitet på GEILO365, vennligst besøk www.geilo.no

Sommeraktiviteter

Med Nasjonalparkslandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både på høst, vinter, vår og sommer! Geilo ligger plassert midt på Bergensbanen, en av verdens vakreste togturer. Plasseringen midt i mellom Oslo og Bergen gjør Geilo lett tilgjengelig for alle som ønsker en sommerhøyfjells-opplevelse, enten som dagstur eller lengre opphold. Geilo som sommerdestinasjon kan skilte med aktiviteter for alle, enten du er på tur med familien, samboeren, venner eller foreldre. Hva med en ridetur i fjellet, rafting på Numedalslågen eller et luftig svev i zipline? Les mer om våre sommeraktiviteter her.

Vinteraktiviteter

Opplev vinteren på magiske Geilo!  Geilo er en populær vinterdestinasjon, med et mangfold av opplevelser og aktiviteter, et fantastiske skiannlegg og flotte turmuligheter i vinterlandskapet! For GEILO365 er det viktig å kunne tilby kvalitetsopplevelser igjennom hele året, og vi har et stort utvalgt av daglige vinteraktiviteter. Hvorfor ikke opplev Geilo med dampende hester i skumringen med kanefart, lære deg langrennsteknikk og skiglede, eller prøve fiskelykken med isfiske på Ustedalsfjorden? Vi gleder oss til å ta deg med ut på et eventyr i snødekt landskap og magisk vinterstemning. Du kan lese mer om våre vinteraktiviteter her.

Bestill dine aktiviteter