Velkommen til fjells!

Bestill dine aktiviteter idag

Glacier-Joklagutane_cedit-Paul Lockhart

Opplevelser i gave

Gi bort en opplevelse til noen du er glad i. Gavekortet kan kjøpes på nett, med valgfritt beløp og kan benyttes til alle aktiviteter på GEILO365

Snøscooter_GEILO365_Geiloaktivitetssenter_nate-johnston

Gruppeaktiviteter

GEILO365 skreddersyr aktivitetsopplegg for grupper av alle størrelser, sommer som vinter. Ta direkte kontakt med oss for en uforpliktende prat!

Hundekjøring_GEILO365_GeiloHusky

Ekte vinterglede!

Ta med deg de du er glad i på et lite vintereventyr! Vi har aktiviteter for både store og små, igjennom hele vinteren som hundekjøring, fatbike og isfiske!

Sommeraktiviteter

Med Nasjonalparkslandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både på høst, vinter, vår og sommer! Geilo ligger plassert midt på Bergensbanen, en av verdens vakreste togturer. Plasseringen midt i mellom Oslo og Bergen gjør Geilo lett tilgjengelig for alle som ønsker en sommerhøyfjells-opplevelse, enten som dagstur eller lengre opphold. Geilo som sommerdestinasjon kan skilte med aktiviteter for alle, enten du er på tur med familien, samboeren, venner eller foreldre. Hva med en ridetur i fjellet, rafting på Numedalslågen eller et luftig svev i zipline? Les mer om våre sommeraktiviteter her.

Vinteraktiviteter

Opplev vinteren på magiske Geilo!  Geilo er en populær vinterdestinasjon, med et mangfold av opplevelser og aktiviteter, et fantastiske skiannlegg og flotte turmuligheter i vinterlandskapet! For GEILO365 er det viktig å kunne tilby kvalitetsopplevelser igjennom hele året, og vi har et stort utvalgt av daglige vinteraktiviteter. Hvorfor ikke opplev Geilo med dampende hester i skumringen med kanefart, lære deg langrennsteknikk og skiglede, eller prøve fiskelykken med isfiske på Ustedalsfjorden? Vi gleder oss til å ta deg med ut på et eventyr i snødekt landskap og magisk vinterstemning. Du kan lese mer om våre vinteraktiviteter her.

Instagram

Bestill dine aktiviteter i dag