Velkommen til fjells!

Her finner du alle aktivitetene Geilo har å tilby – hele året!

Bestill dine aktiviteter i dag

Paul Lockhart

Topp 10 Geilo

Vi har plukket ut noen av våre mest populære aktiviteter. Her deler vi våre topp ti opplevelser du bør få med deg når du er på Geilo.

husky geilo

Familie

Her finner du aktiviteter for hele familien! Se alle våre familievennlige opplevelser som er gøy for både liten og stor.

rafting geilo

Adrenalin

Ute etter en utfordring eller et realt adrenalin-kick? Her er opplevelser for deg som ønsker litt puls, action og adrenalin!

rallarvegen sykling

Naturopplevelser

Oppleve naturen i nasjonalparkriket - enten med eller uten guide, til fots eller på sykkel. Vi lover minnerike og unike naturopplevelser på høyt nivå!

Huldreskogen

Mat og kultur

Lokal-, kortreist- eller selvfisket mat? I Hallingdal finner du flere ivrige mat- og kulturentusiaster som ønsker å dele sine lokale smakebiter med deg!

Kanefart, hest og slede på Vestlia

Lokale hemmeligheter

Vil du oppleve det autentiske Geilo? Vi gir deg "insider"-tipsene. Opplev de lokale, tradisjonelle og unike opplevelsene i fjellheimen!

Geilo Skiskole - Slaatta

Grupper

GEILO365 sine aktivitetsbedrifter tilbyr alle type aktiviteter og skreddersyr gjerne en kombinasjon av de beste opplevelsene spesielt for dere.

kKgXoohg

Lengre eventyr

Er du ute etter det eksklusive og unike? Reis på opplevelsestur med våre erfarne guider som ønsker å dele sin erfaring og kunnskap med deg!

Dogsledding 3, credit- Blaast film

Når snøen faller

Se og bestill opplevelser og aktiviteter for vinteren på Geilo. Hva med en romantisk kanefart, eller fartsfylt hundekjøring i romjulen?

Sommeraktiviteter

Med Nasjonalparkslandsbyen Geilo som utgangspunkt har du tilgang til utallige spennende aktiviteter i storslått natur, både på høst, vinter, vår og sommer! Geilo ligger plassert midt på Bergensbanen, en av verdens vakreste togturer. Plasseringen midt i mellom Oslo og Bergen gjør Geilo lett tilgjengelig for alle som ønsker en sommerhøyfjells-opplevelse, enten som dagstur eller lengre opphold. Geilo som sommerdestinasjon kan skilte med aktiviteter for alle, enten du er på tur med familien, samboeren, venner eller foreldre. Hva med en ridetur i fjellet, rafting på Numedalslågen eller et luftig svev i zipline? Les mer om våre sommeraktiviteter her.

Vinteraktiviteter

Opplev vinteren på magiske Geilo!  Geilo er en populær vinterdestinasjon, med et mangfold av opplevelser og aktiviteter, et fantastiske skiannlegg og flotte turmuligheter i vinterlandskapet! For GEILO365 er det viktig å kunne tilby kvalitetsopplevelser igjennom hele året, og vi har et stort utvalgt av daglige vinteraktiviteter. Hvorfor ikke opplev Geilo med dampende hester i skumringen med kanefart, lære deg langrennsteknikk og skiglede, eller prøve fiskelykken med isfiske på Ustedalsfjorden? Vi gleder oss til å ta deg med ut på et eventyr i snødekt landskap og magisk vinterstemning. Du kan lese mer om våre vinteraktiviteter her.

Instagram

Bestill dine aktiviteter i dag

Lukk meny